Ιεραπετρα Γυναικοκτονια : Μαγιάτικη νύχτα με τη δεύτερη υπερπανσέληνο του 2021 - Hxo - Στη συνέχεια οδηγήθηκε στο ασθενοφόρο που τον μετέφερε, συνοδεία αστυνομικής δύναμης, στο νοσοκομείο της ιεράπετρας.

Σοκ έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο η νέα γυναικοκτονία που σημειώθηκε το πρωί της παρασκευής στην ιεράπετρα. Είχε προαναγγείλει τη γυναικοκτονία ο 54χρονος από την ιεράπετρα, όμως κανείς δεν. Συνελήφθη ο 54χρονος δολοφόνος της νεκταρίας . Με οκτώ μαχαιριές στην ιεράπετρα και απειλούσε να αυτοκτονήσει, πείστηκε να παραδοθεί . Νέα γυναικοκτονία ιεράπετρα θύμα 48χρονη νεκταρία.

Στη συνέχεια οδηγήθηκε στο ασθενοφόρο που τον μετέφερε, συνοδεία αστυνομικής δύναμης, στο νοσοκομείο της ιεράπετρας. Μαγιάτικη νύχτα με τη δεύτερη υπερπανσέληνο του 2021 - Hxo
Μαγιάτικη νύχτα με τη δεύτερη υπερπανσέληνο του 2021 - Hxo from www.hxonews.gr
Μετά από επτά ώρες διαπραγματεύσεων, ο 54χρονος πείστηκε να μην βάλει τέλος στη ζωή του. Συνελήφθη ο 54χρονος δολοφόνος της νεκταρίας . Με οκτώ μαχαιριές στην ιεράπετρα και απειλούσε να αυτοκτονήσει, πείστηκε να παραδοθεί . Στη συνέχεια οδηγήθηκε στο ασθενοφόρο που τον μετέφερε, συνοδεία αστυνομικής δύναμης, στο νοσοκομείο της ιεράπετρας. Στο νοσοκομείο ιεράπετρας παραμένει φρουρούμενος και ελαφρά τραυματισμένος, ο 54χρονος που φέρεται να υπέγραψε τη νέα γυναικοκτονία στην . Συγκλονιστική μαρτυρία για τη γυναικοκτονία στην ιεράπετρα: Σοκ έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο η νέα γυναικοκτονία που σημειώθηκε το πρωί της παρασκευής στην ιεράπετρα. Δεν φαίνεται να γνώριζε πως σκότωσε την πρώην σύζυγό του ο 54χρονος στην ιεράπετρα.

Συγκλονιστική μαρτυρία για τη γυναικοκτονία στην ιεράπετρα:

Νέα γυναικοκτονία ιεράπετρα θύμα 48χρονη νεκταρία. Δεν φαίνεται να γνώριζε πως σκότωσε την πρώην σύζυγό του ο 54χρονος στην ιεράπετρα. Συνελήφθη ο 54χρονος δολοφόνος της νεκταρίας . Συγκλονιστική μαρτυρία για τη γυναικοκτονία στην ιεράπετρα: Στη συνέχεια οδηγήθηκε στο ασθενοφόρο που τον μετέφερε, συνοδεία αστυνομικής δύναμης, στο νοσοκομείο της ιεράπετρας. Στο νοσοκομείο ιεράπετρας παραμένει φρουρούμενος και ελαφρά τραυματισμένος, ο 54χρονος που φέρεται να υπέγραψε τη νέα γυναικοκτονία στην . Είχε προαναγγείλει τη γυναικοκτονία ο 54χρονος από την ιεράπετρα, όμως κανείς δεν. Στο νοσοκομείο ιεράπετρας παραμένει φρουρούμενος και ελαφρά τραυματισμένος, ο 54χρονος που φέρεται να υπέγραψε τη νέα γυναικοκτονία στην . Μετά από επτά ώρες διαπραγματεύσεων, ο 54χρονος πείστηκε να μην βάλει τέλος στη ζωή του. Σοκ έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο η νέα γυναικοκτονία που σημειώθηκε το πρωί της παρασκευής στην ιεράπετρα. Με οκτώ μαχαιριές στην ιεράπετρα και απειλούσε να αυτοκτονήσει, πείστηκε να παραδοθεί .

Σοκ έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο η νέα γυναικοκτονία που σημειώθηκε το πρωί της παρασκευής στην ιεράπετρα. Στο νοσοκομείο ιεράπετρας παραμένει φρουρούμενος και ελαφρά τραυματισμένος, ο 54χρονος που φέρεται να υπέγραψε τη νέα γυναικοκτονία στην . Συνελήφθη ο 54χρονος δολοφόνος της νεκταρίας . Μετά από επτά ώρες διαπραγματεύσεων, ο 54χρονος πείστηκε να μην βάλει τέλος στη ζωή του. Δεν φαίνεται να γνώριζε πως σκότωσε την πρώην σύζυγό του ο 54χρονος στην ιεράπετρα.

Συνελήφθη ο 54χρονος δολοφόνος της νεκταρίας . Μαγιάτικη νύχτα με τη δεύτερη υπερπανσέληνο του 2021 - Hxo
Μαγιάτικη νύχτα με τη δεύτερη υπερπανσέληνο του 2021 - Hxo from www.hxonews.gr
Είχε προαναγγείλει τη γυναικοκτονία ο 54χρονος από την ιεράπετρα, όμως κανείς δεν. Μετά από επτά ώρες διαπραγματεύσεων, ο 54χρονος πείστηκε να μην βάλει τέλος στη ζωή του. Στο νοσοκομείο ιεράπετρας παραμένει φρουρούμενος και ελαφρά τραυματισμένος, ο 54χρονος που φέρεται να υπέγραψε τη νέα γυναικοκτονία στην . Σοκ έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο η νέα γυναικοκτονία που σημειώθηκε το πρωί της παρασκευής στην ιεράπετρα. Συνελήφθη ο 54χρονος δολοφόνος της νεκταρίας . Στο νοσοκομείο ιεράπετρας παραμένει φρουρούμενος και ελαφρά τραυματισμένος, ο 54χρονος που φέρεται να υπέγραψε τη νέα γυναικοκτονία στην . Με οκτώ μαχαιριές στην ιεράπετρα και απειλούσε να αυτοκτονήσει, πείστηκε να παραδοθεί . Νέα γυναικοκτονία ιεράπετρα θύμα 48χρονη νεκταρία.

Νέα γυναικοκτονία ιεράπετρα θύμα 48χρονη νεκταρία.

Στο νοσοκομείο ιεράπετρας παραμένει φρουρούμενος και ελαφρά τραυματισμένος, ο 54χρονος που φέρεται να υπέγραψε τη νέα γυναικοκτονία στην . Είχε προαναγγείλει τη γυναικοκτονία ο 54χρονος από την ιεράπετρα, όμως κανείς δεν. Συγκλονιστική μαρτυρία για τη γυναικοκτονία στην ιεράπετρα: Συνελήφθη ο 54χρονος δολοφόνος της νεκταρίας . Με οκτώ μαχαιριές στην ιεράπετρα και απειλούσε να αυτοκτονήσει, πείστηκε να παραδοθεί . Μετά από επτά ώρες διαπραγματεύσεων, ο 54χρονος πείστηκε να μην βάλει τέλος στη ζωή του. Στη συνέχεια οδηγήθηκε στο ασθενοφόρο που τον μετέφερε, συνοδεία αστυνομικής δύναμης, στο νοσοκομείο της ιεράπετρας. Σοκ έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο η νέα γυναικοκτονία που σημειώθηκε το πρωί της παρασκευής στην ιεράπετρα. Νέα γυναικοκτονία ιεράπετρα θύμα 48χρονη νεκταρία. Στο νοσοκομείο ιεράπετρας παραμένει φρουρούμενος και ελαφρά τραυματισμένος, ο 54χρονος που φέρεται να υπέγραψε τη νέα γυναικοκτονία στην . Δεν φαίνεται να γνώριζε πως σκότωσε την πρώην σύζυγό του ο 54χρονος στην ιεράπετρα.

Δεν φαίνεται να γνώριζε πως σκότωσε την πρώην σύζυγό του ο 54χρονος στην ιεράπετρα. Σοκ έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο η νέα γυναικοκτονία που σημειώθηκε το πρωί της παρασκευής στην ιεράπετρα. Με οκτώ μαχαιριές στην ιεράπετρα και απειλούσε να αυτοκτονήσει, πείστηκε να παραδοθεί . Μετά από επτά ώρες διαπραγματεύσεων, ο 54χρονος πείστηκε να μην βάλει τέλος στη ζωή του. Συνελήφθη ο 54χρονος δολοφόνος της νεκταρίας .

Στη συνέχεια οδηγήθηκε στο ασθενοφόρο που τον μετέφερε, συνοδεία αστυνομικής δύναμης, στο νοσοκομείο της ιεράπετρας. Μαγιάτικη νύχτα με τη δεύτερη υπερπανσέληνο του 2021 - Hxo
Μαγιάτικη νύχτα με τη δεύτερη υπερπανσέληνο του 2021 - Hxo from www.hxonews.gr
Συνελήφθη ο 54χρονος δολοφόνος της νεκταρίας . Δεν φαίνεται να γνώριζε πως σκότωσε την πρώην σύζυγό του ο 54χρονος στην ιεράπετρα. Με οκτώ μαχαιριές στην ιεράπετρα και απειλούσε να αυτοκτονήσει, πείστηκε να παραδοθεί . Είχε προαναγγείλει τη γυναικοκτονία ο 54χρονος από την ιεράπετρα, όμως κανείς δεν. Στο νοσοκομείο ιεράπετρας παραμένει φρουρούμενος και ελαφρά τραυματισμένος, ο 54χρονος που φέρεται να υπέγραψε τη νέα γυναικοκτονία στην . Μετά από επτά ώρες διαπραγματεύσεων, ο 54χρονος πείστηκε να μην βάλει τέλος στη ζωή του. Νέα γυναικοκτονία ιεράπετρα θύμα 48χρονη νεκταρία. Σοκ έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο η νέα γυναικοκτονία που σημειώθηκε το πρωί της παρασκευής στην ιεράπετρα.

Σοκ έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο η νέα γυναικοκτονία που σημειώθηκε το πρωί της παρασκευής στην ιεράπετρα.

Στο νοσοκομείο ιεράπετρας παραμένει φρουρούμενος και ελαφρά τραυματισμένος, ο 54χρονος που φέρεται να υπέγραψε τη νέα γυναικοκτονία στην . Με οκτώ μαχαιριές στην ιεράπετρα και απειλούσε να αυτοκτονήσει, πείστηκε να παραδοθεί . Συγκλονιστική μαρτυρία για τη γυναικοκτονία στην ιεράπετρα: Στο νοσοκομείο ιεράπετρας παραμένει φρουρούμενος και ελαφρά τραυματισμένος, ο 54χρονος που φέρεται να υπέγραψε τη νέα γυναικοκτονία στην . Συνελήφθη ο 54χρονος δολοφόνος της νεκταρίας . Μετά από επτά ώρες διαπραγματεύσεων, ο 54χρονος πείστηκε να μην βάλει τέλος στη ζωή του. Δεν φαίνεται να γνώριζε πως σκότωσε την πρώην σύζυγό του ο 54χρονος στην ιεράπετρα. Είχε προαναγγείλει τη γυναικοκτονία ο 54χρονος από την ιεράπετρα, όμως κανείς δεν. Σοκ έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο η νέα γυναικοκτονία που σημειώθηκε το πρωί της παρασκευής στην ιεράπετρα. Νέα γυναικοκτονία ιεράπετρα θύμα 48χρονη νεκταρία. Στη συνέχεια οδηγήθηκε στο ασθενοφόρο που τον μετέφερε, συνοδεία αστυνομικής δύναμης, στο νοσοκομείο της ιεράπετρας.

Ιεραπετρα Γυναικοκτονια : Μαγιάτικη νύχτα με τη δεύτερη υπερπανσέληνο του 2021 - Hxo - Στη συνέχεια οδηγήθηκε στο ασθενοφόρο που τον μετέφερε, συνοδεία αστυνομικής δύναμης, στο νοσοκομείο της ιεράπετρας.. Σοκ έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο η νέα γυναικοκτονία που σημειώθηκε το πρωί της παρασκευής στην ιεράπετρα. Δεν φαίνεται να γνώριζε πως σκότωσε την πρώην σύζυγό του ο 54χρονος στην ιεράπετρα. Συνελήφθη ο 54χρονος δολοφόνος της νεκταρίας . Συγκλονιστική μαρτυρία για τη γυναικοκτονία στην ιεράπετρα: Νέα γυναικοκτονία ιεράπετρα θύμα 48χρονη νεκταρία.